Viden, samtaler, rådgivning og konkerte redskaber til  dig, der vil finde din balance i livet med senfølger efter kræft

Få mit gratis nyhedsbrev

Og bare rolig: du kan opsige abonnementet når som helst – men det tror jeg ikke at du gør 😉

Har du senfølger ?

Bliver du hurtigt træt og har overskue for mange ting på en dag? Har du problemer med at huske og have flere bolde i luften på en gang? Er din lunte kort og du er ikke den forældre, du gerne vil være? 

Samtale og rådgivning 1:1

Få viden, samtaler, rådgivning og konkerte redskaber til  dig, der vil finde din balance i livet med senfølger efter kræft. Læs mere om hvordan jeg kan hjælpe dig her

Samtale og hjernetræning

Det individuelle forløb er for dig, hvis hjerne er udfordret efter kræft og  du ønsker, at din træning skræddersyet til dig og dine udfordringer .Læs om mulighederne her

Hjernetræning på hold

Vil du gerne have hjælp, men har ikke energi til at komme ud af døren? Bor du langt væk og gerne vil have min hjælp? Så læs her mere om hvad onlinecoaching over telefon eller Zoom her og hvordan jeg kan hjælp dig?

Min historie 

Læs mere om hvem jeg er og og min kræfthistorie.  Jeg arbejder nemlig både ud fra  min faglige, men også min personlige erfaringer om hvordan jeg fandt min balance i livet efter kræft.

Kognitive senfølger

Bivirkningerne i hjernen efter at have fået kræft, kemoterapi, stråler og efterbehandling er nogle gange kaldet kemohjerne.  Har du måske svære ved at huske, koncentrere dig og blive distraheret.  

Psykiske senfølger

Efter en kræftsygdom er mange påvirket psykisk i lang tid efter. Det bliver måske svært at overskue hverdagen, man kan have  angsten for at blive syg igen, nedsat energi, og  ændret sin identitet. Læs her om de typiske psykiske eftervirkninger her

Sociale senfølger

Læs om de typiske sociale senfølger efter en kræftsygdom. Måske kan du genkende at det kan være svært at være sammen med mange mennesker, du kan føle dig ensom og det kan være svært at forklare andre, hvordan du har det

Fysiske senfølger

Efter at have haft kræft er det naturligt en række fysiske eftervirkninger. Det kan fx være træthed, føleforstyrrelser, smerter i muskler og led og tørre slimhinder mm.  Læs her om de typiske fysiske senfølgere her:

Hvert forløb er individuelt

Hos mig er der ikke to forløb, der er ens. Det tager udgangspunkt i dig og dine ressourcer og de udfordringer, du har. Sammen finder vi de rigtige strategier , øvelser og redskaber til dig, så du finder balancen i  din hverdag igen.

Sådan hjælper jeg dig:

  • Du/I får konkrete redskaber og strategier, der letter din hverdag
  • Jeg rådgiver dig ud fra min faglige viden og min personlige erfaringer
  • Gennem massage/kropsterapi oplever du en afbalancering af kroppen, forøget energi, samt større afslappethed psykisk som fysisk.
  • Kognitive eller indlæringsproblemer  trænes ud fra med individuelt program

 

Hvert forløb starter med en grundig samtale om dine ressourcer, udfordringer, motivation og hvad der er vigtigt for dig lige nu og dine mål for fremtiden.  Derudfra finder vi dine/jeres mål og hvordan du/I sikkert når dem.

 

Jeg tilbyder 30 min gratis afklaringssamtale til dig, jeg ikke har snakket med før.            På den måde finder vi ud af om jeg er den rigtige til at hjælpe dig. 

Du er også velkommen til at rine til mig på 28199060.

 

Book din tid her online

Sikker mail

Du er altid velkommen til at skrive til mig via sikker mail.