Kom fra hovedet og ned i kroppen med  blide bevægelser og støttende afspænding

Denne yoga form er for dig

✅ der ofte har tankemylder og er meget tilstede i dit hoved

✅ der har svært ved at mærke din krop og dens behov

✅ der har smerter – måske kroniske

✅ der har mange spændinger i kroppen og din krop føles stiv

✅ der har længerevarende følger efter stress, angst, depression, hjernerystelse, gigt eller kræft

✅ der har prøvet at træne på andre hold, men tempoet er for højt

 

Kom og være med til sammen med andre i et uformelt fællesskab på små hold (4-7) , hvor alle kommer, som de er og hvor træningen tilpasses, det din krop kan.

 

Restorativ træning og yoga er blide bevægelser og udstrækning, specielt  udviklet til at give ro til din hjerne og nervesystem.

Gennem træningen :

✅  Får du mere ro i krop og hoved
✅  Kan du slippe spændinger og mindske smerter
✅  Lærer du at mærke din krop og dens behov og handle på dem
✅  Lærer du at slippe tankermyldret og få mere ro i hovedet
✅  Får du ny energi
✅  Føler du dig rolig, tryg og afslappet.
✅  Kobler du fra og få fokus på dig selv

Dejlig start med de rolige bevægelser, hvor der er rart ikke at kunne gøre noget rigtig og forkert. Rigtig dejlig afslappet og afspændt følelse i kroppen. Rikke 

Jeg har været igennem en længere stressperiode og det ønsker jeg bestemt ikke igen. For mig er kombien af bevægelse og yogaen en måde at få min krop til at give slip og jeg øver mig i at mærke den. En dyb ro og afspændthed i krop og hoved.  En ugentlig reminder til mig selv om at mig selv  og forebygge stress.

Birte

Dyrk yoga i rolige lyse lokaler nær Nyborg

Vi starter undervisningen med  blide øvelser med fokus på at få ro i nervesystem og hjerne. Øvelserne er en kombination af langsomme bevægelser, udstrækning og åndedræt. De udføres både stående, siddende og liggende.

 

Fokusset er ikke at styrke kroppens muskler, men at hjælpe dig med at komme ned i kroppen, mærke den, spænde og slappe af.

 

Derefter guides du i Restorativ yoga, som er støttende afspænding. Det er en yogaform, hvor du ligger i forskellige stillinger- støttet med tæpper, puder mm, så du kommer til at slappe mest muligt af. Det giver kroppen mulighed for at komme ned i det parasympatiske nervesystem,- en tilstand, der minder om søvn. Her har din krop mulighed for at heale og genoplade.

 

Øvelserne er inspireret af yin-yoga, fysioflow, restorativ yoga og mindfulness

Jeg har deltaget på Mettes hold mange gange og hvilken fornøjelse. Mette er med sit rolige væsen og stille facon med til at gøre oplevelsen til en stund med selvforkælelse og velbehag.
Man kan deltage på trods af skader og skavanker og der er både plads og hjerterum for alle
Giver mine største anbefalinger til Mette. Heidi

Yoga, der skaber ro på krop, sind og nervesystem og nedsænker stressniveuet

Du lærer gennem øvelserne at blive opmærksom på din krops behov og grænser og ikke overskride dem – du møder din krop hvor den er lige nu – uden at kunne gøre noget forkert.

 

Kodeordene er 

 • Ro
 • Tryghed
 • Nærvær
 • Selvomsorg
Jeg har deltaget på Mettes hold mange gange og hvilken fornøjelse. Mette er med sit rolige væsen og stille facon med til at gøre oplevelsen til en stund med selvforkælelse og velbehag.
Man kan deltage på trods af skader og skavanker og der er både plads og hjerterum for alle
Giver mine største anbefalinger til Mette. Heidi

Kom og prøv yogaen på egen krop og se om det er noget for dig.

Prøvetimer i uge 32

Hvis du gerne vil prøve Restorativ træning og yoga , så er der gratis prøvetimer i uge 32:

Klik på dag og tidpunkt- så kommer du direkte til tilmeldingen.

 

Tirsdage  d. 6/8 kl. 10.00 -11.30:  Hold starter  d. 13/8

Onsdag d. 7/8  kl. 10-11.30 : Hold starter d. 14/8

Fredag d. 9/8  kl. 10.30-12.00:  Hold starter 16 /8

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig på 28199060 eller mette@krabek.com

For mig er kombien af bevægelse og yogaen en god måde at få min krop til at give slip og jeg øver mig i at mærke den.

En dyb ro og afspændthed i krop og hoved.

En ugentlig reminder til mig selv om at passe på mig selv og forebygge stress.

Sussi

Deltagerne fortæller at de får dette ud af at komme til Retsorativ træning og yoga 

 • Bedre nattesøvn
 • Mere ro i hverdagen
 • Et pusterum med fokus på dem selv
 • Færre smerter
 • Færre spændinger
 • Mindre ondt i ryggen og hoved
 • Mere smidighed og større fleksibilitet i kroppen
 • Ro i krop og hoved
 • Bedre til at mærke og forstå sin kroppen
 • Fokus på at stoppe op og lave små pauser
 • Øvelser og redskaber de kan bruge en travl hverdag
Som gigtpatient ( leddegigt ) er min krop stiv og usmidig og jeg har derfor prøvet at finde en træningsform der kunne hjælpe mig. Det har jeg fundet i Restorativ Yoga hos Mette Krabek.
Det hjælper rigtig meget på mine ledsmerter og jeg har fået mere smidighed i kroppen, stivheden er simpelthen blevet mindre.
Jeg fortalte min reumatolog på sygehuset at jeg er begyndt på den træning, og hun sagde at det helt klart var en meget god træning for gigtpatienter, netop fordi man opnår større smidighed og mange gange færre ledsmerter, og det kan jeg bekræfte er sket for mig.
Samtidig er Mette en helt fantastisk instruktør og med et altid godt humør, så det er en fornøjelse at træne hver uge hos hende.
Det er kort sagt det bedste jeg længe har gjort for mig selv.
Susanne 

Holdoversigt Sensommer 2024 

 

Tirsdage kl. 10.00 -11.30:  Hold starter d. 13/8

Tirsdage kl. 16.30 -18:00:  Hold starter d. 13/8

Tirsdage kl. 19.00- 20.30:  Hold starer d. 13/8

Onsdag kl. 10.00 -11.30.:Hold starter d. 14/8

Torsdage kl. 10.00-11.30 : Hold starter d. 15/8

Fredag kl. 10.30-12.00.  Hold starter  d. 16/8

Antal gange: 5  (ferie i uge 35)

Pris: 625 kr.

Mulighed for at betale i 2 rater

Som gigtpatient ( leddegigt ) er min krop stiv og usmidig og jeg har derfor prøvet at finde en træningsform der kunne hjælpe mig. Det har jeg fundet i Restorativ Yoga hos Mette Krabek.
Det hjælper rigtig meget på mine ledsmerter og jeg har fået mere smidighed i kroppen, stivheden er simpelthen blevet mindre.
Jeg fortalte min reumatolog på sygehuset at jeg er begyndt på den træning, og hun sagde at det helt klart var en meget god træning for gigtpatienter, netop fordi man opnår større smidighed og mange gange færre ledsmerter, og det kan jeg bekræfte er sket for mig.
Samtidig er Mette en helt fantastisk instruktør og med et altid godt humør, så det er en fornøjelse at træne hver uge hos hende.
Det er kort sagt det bedste jeg længe har gjort for mig selv.
Susanne 

Praktiske oplysninger

Deltager antal : Det er et lille hold max 7 deltagere med god tid til den enkelte.

Sted : Anhof alle 18, 5853 Ørbæk

Underviser : Ergoterapeut, yogalærer og mindfulnessinstruktør Mette Krabek

Du kan se flere billeder af yogalokalet og omgivelserne  HER

Prøvetimer i uge 32

Kom og prøv yogaen på egen krop og se om det er noget for dig.

 

Klik på dag og tidpunkt- så kommer du direkte til tilmeldingen.

 

Tirsdage  d. 6/8 kl. 10.00 -11.30

 

Torsdag d. 8/8  kl. 10-11.30

 

Fredag d. 9/8  kl. 10.30-12.00

Har du fået svar på de ting du måske er i tvivl om ?

Måske har du brug for at få svar på nogle  spørgsmål inden du tilmelder dig et af holden. Så kig  her nedenunder og og se om det er nogle af dem du har ?

Hvor store er holdene

Det er små hold på max 6-7 personer. Det betyder der er god tid til dig og til at øvelserne kan tilpasses din krop og den måde det er godt for dig at bevæge dig på. Stemningen på holdene er tryg

Det lille hold gør også, at der er plads rundt om din måtte, at du ikke støder ind i de andre og du ikke har følelsen af at ligge som sild i en tønde.

Hvem deltager

På holdene kommer der deltagere i alle aldre, størrelser og med meget forskellige udfordringer. Fælles for alle er at de har lyst til at bevæge sig på en nænsom måde.

Hvad skal jeg kunne for at deltage på holdene

Det korte svar er, at du bare skal have lyst til at være med. Dog er det en fordel at du kan stå op i længere tid (du har også mulighed for at side på en stol til nogle af øvelserne) og holde ud at ligge på gulvet, mens afspændingen foregår (20-25 min). Nogle ligger på en ekstra tyk madras. Det er puder og tæpper, som du kan bruge til fx at ligge under knæ eller under dit hoved.

Hvad jeg have på

Hos mig er der ikke en bestemt dresscode. Du kommer som du er. Det er en fordel at have løst tøj på du kan bevæge dig i. Mange af øvelserne kan laves i bare tær eller på strømpesokker. Du er velkommen til at have indendørssko på.

Hvad hvis jeg ikke kan nogle af øvelserne?

Her er ingen tvang og du skal ikke være autoritetstro og gøre alt hvad læren siger

Jeg gør meget ud af at fortælle, at hvis der er øvelser og stræk , som din krop ikke kan lide eller ikke kan være så lang tid i, så skal du stoppe øvelsen eller gøre den blidere/ mildere. En del af træningen handler nemlig om at lære at mærke din krop og dens grænser og respekter dem. At du ikke bare knokler på , som du måske plejer.

Får jeg mere ondt af øvelserne ?

Da nogle af øvelserne er bevægelser du ikke plejer at lave, kan du godt blive øm dagen efter yoagen og et par dage efter styrk og stræk / fysioflow. Men det skal gerne være den gode ømhed. Hvis du måske får ondt/mere ondt at øvelserne skal du fortælle mig det, så vi sammen kan finde ud af hvordan du bedst laver den, så du ikke får ondt. Ofte er det små justeringer, der skal til.

Er jeg tvunget til at snakke ?

Det korte svar er nej, der er ingen ”snakke-tvang”. Du kan komme lige før vi starter og gå lige bagefter, hvis du har lyst til det.

Jeg er altid i lokalet 15 min før undervisningen starter og dér er du velkommen til at komme og snakke med mig eller andre deltagere på holdet. På yogaholdet, hvor vi slutter med en længere afspænding, beder jeg altid om, at dem der gerne vil gå uden at snakke har mulighed for det, inden snakken begynder.  Under yogatræningen snakker vi oftest ikke, da det handler om at mærke kroppen og komme ned i gear eller have fokus på det vi laver.

Kan jeg betale i rater?

Du kan betale i 2-3 rater, hvis du tilmelder dig med kort eller vi aftaler det. Betalingerne skal ske indenfor den periode holdet foregår i

Hvad hvis jeg ikke kan komme en af gangene?

Hvis du ikke kan komme en af gangene, er du velkommen til at komme på et af mine andre hold, hvis der er plads. Du skal bare kontakte mig vis sms/ mail og høre om der er plads. Hvis dette ikke er tilfældet kan du deltage på mine workshop i restorativ træning og yoga; Stille søndag og fredelig fredag uden merbetaling.

Hvorfor skal du have mit CPR- nummer ved tilmelding?

Jeg er autoriseret ergoterapeut og arbejder derfor under sundhedsloven. Derfor har jeg journalpligt for alle der kommer i min klinik. Det betyder derfor, at ifølge lovgivningen jeg skal have dit cpr-nummer.

Jeg opbevarer selvfølgelig dine oplysninger fortroligt og føler lovgivningen på området. Du kan til en hver tid se dine oplysninger.

Kan jeg komme op ad trappen?

Kan jeg komme op ad trappen

Lokalet ligger på 1. sal i mit stuehus. Der er trappe en bred trappe med brede trin og gelænder i hver side. Der er flere på holdene og i klinikken, der har problemer med gangen, som sagtens kan komme. Jeg hjælper dig gerne, hvis du kommer i god tid.

Du kan læse mere om Mette her

Du er altid velkommen til at ringe til mig på 28 19 90 60 eller skrive en sikker mail til mig . Du skal bare trykke på den grønne knap.