Kender du til

 • Du er stresset og presset og er træt hele tiden
 • Du har uro i hoved og krop
 • Du har tankemylder
 • Du sover dårligt/vågner tidligt
 • Du har smerter uden du måske kender årsagen
 • Du føler din krop er i alarmberedskab hele tiden
 • Du har ofte hovedpine, ondt i maven og spændinger i nakke/ryg
 • Du har svært ved at huske, koncentrere dig og bevare overblikket
 • Du er ofte kun til stede i dit hoved og har svært ved at mærke din krop
 • Din lunte er kort, du bliver hurtigt sur/ked af det

 

 

Er du nysgerrig efter hvordan kropsterapi kan hjælpe dig,

så læs videre her på siden.

Kropsterapien har hjulpet mig ved at lære min krop at kende igen og få tillid til den efter en længere varende stress periode.  Det er blevet nemmere at mærke hvornår jeg ikke kan mere og sige fra, uden jeg føler mig forkert eller svag. Øvelserne giver mig ro derhjemme og på arbejde. Tine.

.

Hvad kan kropsterapi hjælpe dig med:

 

Gennem kropsterapeutisk behandling og vejledning kan du lære metoder og værktøjer til at:

 • Du får mere ro i din krop, hoved og nervesystem
 • Du får mere overskud og energi
 • Du får løsnet nogle af dine spændinger og smerter og derved blive mere afslappet og afspændt og sover bedre
 • Du får et overblik over, hvad du skal handle på nu og på længere sigt
 • Du får indsigt i hvordan din krop og psyke påvirker hinanden
 • Du kommer fra hoved og ned i kroppen og mærker dens behov og grænser
 • Du lærer at anerkende dine behov og grænser og handle konstruktivt på dem
 • Hvordan du kan hjælpe dig selv med at finde ro i pressede situationer fremover

 

Læs mere om mit værdigrundlag og hvordan jeg arbejder her

Hvordan arbejder jeg

Hos mig møder du 

 • Omsorg

 • Ro

 • Tryghed

 • Nærvær

 • Plads til at være dig lige som du er

Hvorfor kropsterapi god til dig, der er har en presset/stresset krop ?

For mig er kropsterapi meget kort terapi for kroppen. Jeg tager udgangspunkt i dig og den situation du er i lige nu med fokus på dine ressourcer og udfordringer.

 

Kroppen husker.

Jeg tror på, at kroppen husker alle de ting vi oplever og erfarer gennem livet – både de gode og de dårlige. Kropterapien kan hjælpe din krop og psyke med at give slip på dårlige oplevelser, stress og smerter og dermed hjælpe krop og sind til at restituere og finde en god balance igen.

En af de ting mange med stress har svært ved er at mærke kroppen, dens basale behov og grænser. Du bliver hurtigere træt, har sværere ved at bevare et overblik, tage beslutninger, huske og koncentrere dig. Du er meget i den sympatiske del af dit nervesystem og når din hjerne bliver træt/presset er den ikke så godt til at logisk og huske en masse redskaber. Derfor kan det være svært at bruge en masse kognitive strategier/redskaber til at få det bedre.

Derfor er behandling af krop og nervesystemet vigtigt for at give dig ro og et godt fundament til at få det bedre – både nu og på den lange bane.

Kropsterapien hjælper dig bla. med at komme ned i det parasympatiske del af nervesystemet , hvor du healer og restituere.

Gennem behandlingen vil du lære at mærke din krop igen og kende dens signaler at kende. Din krop får hjælp til at finde sin egen balance og du vil opleve at få mere energi, ro og tryghed.

 

 

Kropsterapi var nyt for mig, men Mette skabte et rum af tillid, tryghed og accept. Hun guidede mig til at mærke efter i kroppen og fik åbnet op for nogle af de udfordringer jeg havde. Jeg er blevet klogere på mig selv og hvordan jeg kan arbejde videre. Jeg glæder mig allerede til næste behandling. Lea.

Hvordan foregår det ?

Hvert forløb starter med en grundig samtale om, hvilke udfordringer du har fysiske, som psykiske. Derefter går vi i gang med at arbejde med din krop. Det kan enten foregå hvor du sidder i en stol eller hvor du ligger på min briks.
Vi arbejder for eksempel  brug af særlige åndedrætsteknikker , ud og afspændingsøvelser,visualiseringer, massage eller andre teknikker, der passer til dig og dine udfordringer. Disse teknikker kombineres med samtale undervejs. Kropsterapien og samtalerne kombineres med vejledning i, hvordan kroppen og psyken fungerer og påvirker hinanden, samt introduktion til ud- og afspændings øvelser, som du med fordel kan lave hjemme.

 

Du kan læse mere om Mette her

Hvor

Behandlingen  foregår  i min klinik i Øksendrup. Den tager cirka 60 min. Du kan også booke 90 min.

Du er altid velkommen til at ringe til mig på 28 19 90 60 for at høre hvordan jeg kan hjælpe dig

Du er altid velkommen til at sende mig en mail. Tryk på blot på en grønne knap.