Stress samtalerne er for

 • Dig der er ramt af stress
 • Dig der ved at blive det
 • Dig som har haft stress og ønsker at fortsat fokus at arbejde videre en hverdag i ro og balance

Få hjælp til at få en større indsigt i, hvad der er årsagerne til dine stress symptomer, hvad du kan gøre ved dem og få små konkrete redskaber til hvordan konstruktivt igen at finde ro, tryghed og balance.

Jeg kan føle mig helt fyldt op, men efter jeg ikke har været ved Mette – komme ud og få snakket, bliver jeg ligesom renset og tømt ud, så jeg er klar igen. Det er dejligt at have et sted, hvor man kan komme og sige alt, hvad man føler og få bekræftet at jeg ikke er den eneste der føler og tænker som jeg gør – at det faktisk er almindeligt efter at have haft stress. For mig er det et fristed i hverdagen.

Trine

Få hjælp til at få en større indsigt i, hvad der er årsagerne til dine stress symptomer, hvad du kan gøre ved dem og få små konkrete redskaber til hvordan konstruktivt igen at finde ro, tryghed og balance.

Udgangspunktet i samtalerne er, at du bedst selv ved, hvad der er godt og rigtigt for dig. Det er derfor dit syn på din hverdag og din opfattelse af det, du tænker, føler og gør, der er udgangspunktet. Gennem samtalerne får du hjælp til at se det hele ovenfra og opdage, hvad der er på spil i din hverdag, som gør, at du er på overarbejde igen og igen. At du kæmper for at overleve i stedet for at leve det liv du gerne vil.

Formålet er at give dig nye måder at tænke og handle på. Du finder frem til de mål og værdier, der er vigtige for dig at arbejde med, og får konkrete redskaber og forslag til, hvad du kan gøre/ændre for at nå disse.

Hvis du ønsker det, kombinerer jeg ofte samtalerne med massage eller kropsterapi. Læs mere om hvordan her

Sammen finder vi de rigtige redskaber således at

 

 • Du får mere ro, tryghed og overskud
 • Du får en overskuelig og lettere hverdag med overblik
 • Du bliver bedre til at takle uro og tankemylder
 • Du bliver bedre til at koncentrere dig, holde fokus og huske
 • Du tror mere på dig selv
 • Du lærer at prioritere din tid og dine ressourcer, så du også har energi til at være sammen med dem, du holder af
 • Du lærer at sige fra på en konstruktiv måde
 • Du finder en bedre balance i hverdagen mellem dig selv, familie og arbejde
 • Du får fokus på de ting, der er vigtige for dig, og hvordan du konkret handler på dem
 • Du lærer at stole på din krop og dens signaler igen

Efter en lang periode med uro og ubalance i min hverdag, søgte jeg råd og støtte hos Mette til forståelse samt mulig årsagsforklaring heraf. Hos Mette har jeg oplevet en høj grad af empati og indlevelse samt lydhørhed. Hos Mette kan der tales frit om tingene. Samtidig formår Mette at give en konstruktiv og faglig feedback. De kombinerede samtaler og øvelser hos Mette har været effektive, idet de har givet mig den ro og balance, som jeg har eftersøgt samt manglet. Derudover har behandlingerne hos Mette givet mig en større og samlet forståelse af min egen situation,samt medvirket til at udvikle min personlighed.

Charlotte

Læs mere om Mette her

Hvert forløb er individuelt

 

Hvert nervesystem, hjerne og psyke er unik – det er sit helt eget fingeraftryk.Derfor er hvert forløb unikt og tager udgangspunkt i dig og din situation. Det starter altid med en grundig samtale om  dine ressourcer, udfordringer, motivation og hvad der er vigtigt for dig lige nu og på længere sigt.

 

Derefter indeholder et forløb ofte

Viden om hvordan hjernen, nervesystem og krop fungerer og hvorfor du reagerer som du gør set ud fra et neurologisk og psykologisk vinkel

Kombination af samtale og kropsbehandling  f.eks. gennem massage/kropsterapi , hvor fysiske og psykiske spændinger og blokeringer slippes. Derved oplever du en afbalancering af kroppen, forøget energi, samt større afslappethed psykisk som fysisk.

Øvelser og træning til vejrtrækning, afspænding og mindfulness til både forældre og børn(for at skabe ro i nervesystemet, lære at mærke og forstå kroppen signaler)

Gennem rådgivning får du får konkrete redskaber, der letter din hverdag

Når du vælger at starte i et forløb ved mig, så kræver det at du er  klar til at ændre nogle af dine vaner og investerer tiden i processen. Der er ingen Quickfixes. Hvis  du er klar, så glæder jeg mig til meget til at møde med dig.

Du er atid velkommen til at kontakte mig på 28199060 eller via sikker mail – se herunder.

Du er altid velkommen til at kontakte mig her

Hvad er Fysio Flow ?

Hvad er Fysio Flow ? Fysio Flow er en træningsform, hvor du som deltager arbejder med din krops bindevæv/fascier.   Målet er at øge din bevægelighed og samtidig aktivere kroppens ro- og hvile system- dit parasympatiske nervesystem.   Hvordan træner man Fysio Flow? Kroppens væv varmes roligt op gennem små bløde bevægelser/vip og sving. Årsagen…

Read more

Hvad er fordelene ved at dyrke restorativ træning og yoga på Østfyn?

Fordele ved at dyrke restorativ træning og yoga i rolige omgivelser syd for Nyborg Stressreduktion: Restorativ træning og yoga aktiverer det parasympatiske nervesystem og hjælper dermed kroppen med at sænke stressniveauet i og dermed giver krop og sind mulighed for afslapning og restitution. Dyb afslapning: De langsomme bevægelser og blide stræk hjælper kroppen med at…

Read more