Jeg har været igennem en længere stressperiode og det ønsker jeg bestemt ikke igen. For mig er kombien af bevægelse og yogaen en måde at få min krop til at give slip og jeg øver mig i at mærke den. En dyb ro og afspændthed i krop og hoved.  En ugentlig reminder til mig selv om at mig selv  og forebygge stress. Birte

Restorativ yoga giver mig styr på mit nervesystem, afspænder min krop og hjælper mig med at slippe mine spændinger. Jeg kan sagtens være urolig og rastløs inden en yogaundervisning, men gennem først de langsomme bevægelser og derefter at ligge i yogastillingerne gør jeg giver slip og får ro på i hele kroppen – også mit hoved. Trine.

Du skal ikke præstere – blot være til stede, være og mærke Jeg kommer ofte med højt tempo i hoved og krop – men tager hjem med RO i krop og hoved – og et tempo der er sat ned til det halve. Dorte

Som gigtpatient ( leddegigt ) er min krop stiv og usmidig og jeg har derfor prøvet at finde en træningsform der kunne hjælpe mig. Det har jeg fundet i Restorativ Yoga hos Mette Krabek.
Det hjælper rigtig meget på mine ledsmerter og jeg har fået mere smidighed i kroppen, stivheden er simpelthen blevet mindre.
Jeg fortalte min reumatolog på sygehuset at jeg er begyndt på den træning, og hun sagde at det helt klart var en meget god træning for gigtpatienter, netop fordi man opnår større smidighed og mange gange færre ledsmerter, og det kan jeg bekræfte er sket for mig.
Samtidig er Mette en helt fantastisk instruktør og med et altid godt humør, så det er en fornøjelse at træne hver uge hos hende.
Det er kort sagt det bedste jeg længe har gjort for mig selv.
Susanne
Mette er god til at skabe et trygt og rart rum at være i.
I en travl hverdag, er det rigtig godt at “komme fra hovedet ned i kroppen”.
Det giver en dejlig ro både i hovedet og kroppen.
Jeg er blevet bedre til i hverdagen at trække vejret helt ned i maven og forsøger at fokusere på nuet, så jeg ikke mærker stressen i kroppen.
Fysisk kan jeg mærke det, når jeg (desværre) har været nødt til at springe en gang over. Jeg er mere spændt op i musklerne.
Det er altså virkelig skønt at have et get away i 1,5 timer, hvor jeg kun skal forholde mig til mig selv. Der er ingen krav fra andre.
Følelsen i krop og sind, når vi slutter er intet mindre end fantastisk.
Anita
Anita fortælle opmærksom hvordan hun kan mærke effekterne af restorativ træning og yoga i sin hverdag:
Jeg mærker især en stor forskel på min nattesøvn især de første par nætter efter træning, men “styr på vejrtrækningen” og din guidning bruger jeg som værktøj til en bedre nattesøvn de resterende nætter.
Jeg føler min smidighed og balance er blevet.
Endnu et stort plus som jeg har tænkt over den senere tid, hvor der har været travlt på job og på hjemmefronten er evnen til at tage det stille og roligt uden at stresse op og få migræne. Det er i hvert fald nogle af de “gevinster” jeg har bemærket efter jeg startede på restorativ yoga.
I forhold til mine tidligere yogatimer i den mere almindelige yogaverden, kan jeg rigtig godt lide roen – færre øvelser men meget dybere.
Jeg har deltaget på hold “stille søndag” flere gange og hvilken fornøjelse. Mette er med sit rolige væsen og stille facon med til at gøre oplevelsen til en stund med selvforkælelse og velbehag.
Man kan deltage på trods af skader og skavanker og der er både plads og hjerterum for alle
Giver mine største anbefalinger til Mette. Heidi

Du er velkommen til at kontakte mig på 28199060 eller skriv en sikker mail- du skal blot trykke på knappen nedenunder

Send