Jeg har fibromyalgi med smerter i hele kroppen.  Efter jeg er begyndt på Fysio Flow er mine smerter blevet mindre og jeg kan bedre slappe af. Det gør en god forskel i min hverdag.

Ulla

Jeg er blevet opereret efter kræft. der har været en lang periode hvor jeg ikke har kunne så meget. Min krop var blevet stiv og der er mange ting jeg ikke kunne eller ikke gjorde.  Jeg havde mistet troen på min krop og hvad den kunne.

Efter at have startet på Fysio Flow nogle gange kan jeg mærke, at den blide træning gør, at min krop stille og roligt ” åbner op”, kan mere og jeg ikke er så stiv. Jeg er fatisk blevet gladere igen.

Hanne

Jeg kan bedst beskrive det sådan- det er en træning jeg nødig vil undvære nu, efter jeg er kommet igang. Hvis jeg ikke får trænet , bliver min krop for stiv, mine smerter bliver større og der er en del ting i min hverdag jeg ikke kan. 

Det er det hele værd. 

Anne-Mette

For mig er det en træning med stor gavn uden at belaste min krop med de “skavanker” jeg har. Jeg får strukket ud i muskler og bindevæv, som jeg ikke selv kan og har fundet ud af min krop kan mere end jeg tror.  Karin

Jeg kommer fra mit hoved og ned i kroppen og får fokus på hvordan den har det. Hvis jeg ikke gik her, fik jeg ikke lavet øvelserne. Det er altid hyggeligt samvær og plads til et grin. At gøre noget godt for sig selv og samtidig hygge sig – det er lige noget for mig  . Ulla

Læs om fordelene ved at dyrke Fysio Flow her

Du er velkommen til at kontakte mig på 28199060 eller skriv en sikker mail- du skal blot trykke på knappen nedenunder

Send