Fysio Flow på Østfyn er især godt for dig,

 • der oplever, at din krop føles stiv og stram
 • der har/har haft stress og har svært ved at slappe af
 • der har smerter, som du føler begrænser din mulighed for at bevæge dig
 • der har været mindre aktiv i en periode fx pga. sygdom og som ønsker at din krop igen bliver mere smidig og får større bevægelighed
 • der ønsker at øge din kropsbevidsthed
 • der har følger efter stress, angst, kronisk træthed og kræft

 

Der er lille trygt hold på max 7 med god plads til hver enkelt.  Øvelserne tager udgangspunkt i hvor du er og hvad din krop kan.

Fysik Flow får  mit nervesystem til at slappe af, afspænder min hele krop og hjælper mig med at slippe mine spændinger i skulder, ryg og nakke . De langsomme bevægelser gør jeg giver slip og får ro på i hele kroppen. Trine.

Hvad er Fysio Flow – kort fortalt

Hvad er Fysio Flow?

Fra yderst under huden til inderst inde ved knogler og organer i kroppen ligger bindevævsystem i mange lag af fascie ( bindevæv)r, og overgangene imellem dem.

I Fysio Flow arbejder du med kroppens bindevæv. Sygdom, stress, slitage, inaktivitet, alder og traumer kan medføre, at bindevævet trækker sig sammen og bliver stift/stramt. Det gør, at du kan bevæge dig mindre og være årsag til smerter.

Gennem træningen opvarmer, træner og  smidiggør vi  bindevævet, og stimulerer gliddet mellem de forskellige lag  i kroppen (muskler, organer og bindevæv), så at du oplever færre smerter og større bevægefrihed. Samtidigt påvirker Fysio Flow din krops kroppens ro- og hvilesystem, så du lettere kan slappe af i både krop og hoved.

Jeg har fibromyalgi med smerter i hele kroppen.  Efter jeg er begyndt på Fysio Flow er mine smerter blevet mindre og jeg kan bedre slappe af. Det gør en god forskel i min hverdag.

Ulla

Dyrk Fysio Flow  i rolige lyse lokaler nær Nyborg

Vi starter undervisningen med blide øvelser, der langsomt varmer kroppen op.

Derefter arbejdes hele kroppen igennem vha. blide og langsomme bouncende/vippende bevægelse- aktive dynamiske stræk. Dynamiske stræk er stræk, hvor du bevæger dig i strækket, i stedet for at holde det stille. Det handler ikke om at komme længst ud til en stilling, men i stedet at bevægelsen føles rar og behageligt, mens du roligt kan trække vejret.

Øvelserne laves både stående, siddende og liggende.

Det handler heller ikke om at lave bevægelser rigtigt, men at bruge de bevægelser, som kroppen allerede kan og udvikle dem.

Holdet afsluttes med en kort afspænding.

Der er  max 5 på holdet med god plads til hver enkelt.  Øvelserne tager udgangspunkt i hvor du er og hvad din krop kan.

Jeg er blevet opereret efter kræft. der har været en lang periode hvor jeg ikke har kunne så meget. Min krop var blevet stiv og der er mange ting jeg ikke kunne eller ikke gjorde.  jeg havde mistet troen på min krop og hav den kunne

Efter at have startet på Fysio Flow nogle gange kan jeg mærke at din blide træning gør, at min krop stille og roligt kan mere og jeg ikke er så stiv. Jeg er blevet gladere igen. Hanne

Det siger deltagerne de får ud af Fysio Flow

 • Større bevægelighed og smidighed
 • Mindre ondt i ryggen og hoved
 • Færre smerter i ryggen, nakke og hoved
 • Bedre nattesøvn
 • Større ro i krop og hoved
 • Afslappet og afspændt krop
 • Et pusterum med fokus på dem selv

Jeg kan mærke at min krop langsom bliver mere smidig og jeg kan bevæge mig mere. Susanne

Praktiske oplysninger

Deltager antal : Det er et lille hold max 5-7 deltagere med god tid til den enkelte.

Sted : Anhof alle 18, 5853 Ørbæk

Underviser : Ergoterapeut, yogalærer og Fysio Flowunderviser Mette Krabek

Kom og prøv Fysioflow på egen krop

Du er altid velkommen til at kontakte mig og høre om der er plads på et af holdnene til du kan komme og prøve øvelserne og høre hvad fysioflow er .

Forårsæsonen er opdelt i 2 runder

Mandag kl. 9.30-10.30

Runde 1:

Start:  d. 8/4

Antal gange: 5

Pris: 500 kr. 

Datoer:  8/4, 15/4, 22/4, 29/4 og 6/5 (der tages forbehold for ændringer)

Mulighed for at betale i 2 rater med tilmelding med kort.

Tilmelding mandag kl. 9.30-10.30: 8/4 til 6/5

Mandag kl. 9.30-10.30

Runde 2:

Start:  13/5

Antal gange: 4

Datoer: 13/5, 27/5, 3/6 og 10/6  (der tages forbehold for ændringer- 20/5 fri pga pinse)

Pris: 400 kr. 

Mulighed for at betale i 2 rater med tilmelding med kort.

Tilmelding mandag kl. 9.30-10.30: 13/5 til 10/6

Mandag kl. 16-17

Runde 1: 

Start:  d. 11/3

Antal gange: 7

Pris: 700 kr. 

Datoer: 11/3, 18/3, 25/3, 8/4,15/4, 22/4 og 29/4 (der tages forbehold for ændringer)

Mulighed for at betale i 2-3 rater med tilmelding med kort.

Tilmelding mandag kl. 16-17: 11/3- 29/4

Mandag kl. 16-17

Runde 2: 

Start: 13/5

Antal gange: 4

Pris: 400 kr. 

Datoer: 13/5, 27/5, 3/6 og 10/6 (der tages forbehold for ændringer – 20/5 = fridag pga. pinsen)

Tilmelding mandag kl. 16-17: 13/5 til 10/6

En total afslappet og gennemarbejdet krop – dejlig afspændt fornemmelse. Anita.

Fysio Flow, der skaber ro på krop, sind og nervesystem og nedsænker stressniveuet

Du lærer gennem øvelserne at blive opmærksom på din krops behov og grænser og ikke overskride dem – du møder din krop hvor den er lige nu – uden at kunne gøre noget forkert.

 

Kodeordene er 

 • Ro
 • Tryghed
 • Nærvær
 • Selvomsorg

Du kan se flere billeder af yogalokalet og omgivelserne  HER

Er der ting du er i tvivl om inden du tilmelder dig holdet ?

– så kig herunder- måske er det lige det svar du står og mangler.

Hvor store er holdene?

Det er små hold på max 6-7 personer. Det betyder der er god tid til dig og til at øvelserne kan tilpasses din krop og den måde det er godt for dig at bevæge dig på. Stemningen på holdene er tryg

Det lille hold gør også, at der er plads rundt om din måtte, at du ikke støder ind i de andre og du ikke har følelsen af at ligge som sild i en tønde.

Hvad hvis jeg ikke kan nogle af øvelserne?

Her er ingen tvang og du skal ikke være autoritetstro og gøre alt hvad læren siger

Jeg gør meget ud af at fortælle, at hvis der er øvelser og stræk , som din krop ikke kan lide eller ikke kan være så lang tid i, så skal du stoppe øvelsen eller gøre den blidere/ mildere. En del af træningen handler nemlig om at lære at mærke din krop og dens grænser og respekter dem. At du ikke bare knokler på , som du måske plejer.

Får jeg mere ondt af øvelserne ?

Da nogle af øvelserne er bevægelser du ikke plejer at lave, kan du godt blive øm dagen efter yoagen og et par dage efter styrk og stræk / fysioflow. Men det skal gerne være den gode ømhed. Hvis du måske får ondt/mere ondt at øvelserne skal du fortælle mig det, så vi sammen kan finde ud af hvordan du bedst laver den, så du ikke får ondt. Ofte er det små justeringer, der skal til.

Kan jeg betale i rater?

Du kan betale i 2-3 rater, hvis du tilmelder dig med kort eller vi aftaler det. Betalingerne skal ske indenfor den periode holdet foregår i

Hvem deltager?

På holdene kommer der deltagere i alle aldre, størrelser og med meget forskellige udfordringer. Fælles for alle er at de har lyst til at bevæge sig på en nænsom måde.

Hvad skal jeg kunne for at deltage på holdene?

Det korte svar er, at du bare skal have lyst til at være med. Dog er det en fordel at du kan stå op i længere tid (du har også mulighed for at side på en stol til nogle af øvelserne) og holde ud at ligge på gulvet, mens afspændingen foregår (20-25 min). Nogle ligger på en ekstra tyk madras. Det er puder og tæpper, som du kan bruge til fx at ligge under knæ eller under dit hoved.

Hvad jeg have på?

Hos mig er der ikke en bestemt dresscode. Du kommer som du er. Det er en fordel at have løst tøj på du kan bevæge dig i. Mange af øvelserne kan laves i bare tær eller på strømpesokker. Du er velkommen til at have indendørssko på.

Hvad hvis jeg ikke kan komme en af gangene?

Hvis du ikke kan komme en af gangene, er du velkommen til at komme på et af mine andre hold, hvis der er plads. Du skal bare kontakte mig vis sms/ mail og høre om der er plads. Hvis dette ikke er tilfældet kan du deltage på mine workshop i restorativ træning og yoga; Stille søndag og fredelig fredag uden merbetaling.

Hvorfor skal du have mit CPR- nummer ved tilmelding?

Jeg er autoriseret ergoterapeut og arbejder derfor under sundhedsloven. Derfor har jeg journalpligt for alle der kommer i min klinik. Det betyder derfor, at ifølge lovgivningen jeg skal have dit cpr-nummer.

Jeg opbevarer selvfølgelig dine oplysninger fortroligt og føler lovgivningen på området. Du kan til en hver tid se dine oplysninger.

Kan jeg komme op ad trappen?

Kan jeg komme op ad trappen

Lokalet ligger på 1. sal i mit stuehus. Der er trappe en bred trappe med brede trin og gelænder i hver side. Der er flere på holdene og i klinikken, der har problemer med gangen, som sagtens kan komme. Jeg hjælper dig gerne, hvis du kommer i god tid.

Du kan læse mere om Mette her

Du er altid velkommen til at ringe til mig på 28 19 90 60 eller skrive en sikker mail til mig . Du skal bare trykke på den grønne knap.