Her kan du læse mere om mit eget kræftforløb

Jeg har efter brystkræft 2006 og hudkræft i 2007 en række senfølger. Derfor kender jeg på egen krop og psyke, hvordan senfølgerne kan fylde i hverdagen og udfordringen i at finde balancen mellem familie, arbejde og ens egne ressourcer, både lige efter behandlingerne er stoppet og årene efter.

 

I dag lever jeg det liv, hvor jeg har fokus på en god balance mellem det jeg gør og den energi jeg har. Jeg har stadig senfølger og de begrænser på nogle områder de ting jeg gerne vil og kan, Gennem accept af de ting jeg ikke kan, er mit fokus flyttet til de ting, jeg kan.Jeg er skarp på de ting der er vigtige for mig at have i mit liv og ting der er gør mig glad. Vigtigst af alt har jeg genfundet livsglæden og handlekraften igen.

 

Det vil jeg gerne hjælpe dig med at gøre. Læs mere hvordan her.

Da jeg færdigbehandlet, vidste jeg ikke hvad senfølger var.

Jeg følte mig ensom og overladt til mig selv.

Jeg manglede viden om og forståelse af hvad senfølger var og hvordan de påvirkede min krop, sind og dermed hverdag.

Jeg manglede hjælp til at finde de rigtige redskaber, strategier og træning til at få det bedre

Jeg manglede rådgivning og hjælp til at håndterer de psykiske følger efter at have haft kræft.

Jeg fandt heldigvis hjælpen  og fået en masse erfaringer både personligt og professionelt.

 

Jeg har selv gået vejen – og vil gerne hjælpe dig med at finde den rigtige vej for dig.

Jeg vil gerne hjælpe og støtte dig til at du finder din balance i hverdag med familie/ arbejde/ senfølger og finder din livsglæde og handlekraft til at leve det liv du gerne vil.

Jeg vil gerne støtte dig og udfordre dig i din proces

Gennem krops- og hjernetræning, rådgivning og samtaler lærer du at forstå din krop og hjernes reaktioner, så du kan handle på dem og tage ansvar for dig selv igen.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 28199060 eller skrive til mig direkte her