Her kan du læse mere om mit eget kræftforløb

Jeg har efter brystkræft 2006 og hudkræft i 2007 en række senfølger. Derfor kender jeg på egen krop og psyke, hvordan senfølgerne kan fylde i hverdagen og udfordringen i at finde balancen mellem familie, arbejde og ens egne ressourcer, både lige efter behandlingerne er stoppet og årene efter.

I dag lever jeg det liv, jeg gerne vil. Et liv med en god balance mellem det jeg gør og den energi jeg har. Jeg føler mig ikke længere begrænset af mine senfølger. Jeg er blevet skarp på mine værdier og prioriteter og hvordan jeg handler konstruktivt på dem. Gennem accept af de ting jeg ikke kan, er mit fokus flyttet til de ting jeg kan. Vigtigst af alt har jeg genfundet livsglæden og handlekraften til at leve det liv jeg gerne vil.

 

Det vil jeg gerne hjælpe dig med at gøre. Læs mere hvordan her.

Da jeg færdigbehandlet, vidste jeg ikke hvad senfølger var.

Jeg manglede viden om og forståelse af hvad senfølger var og hvordan de påvirkede min hverdag. Jeg manglede hjælp til at finde de rigtige redskaber, strategier og træning.

Jeg har gået vejen og fået en masse erfaringer både personligt og professionelt.

 

Jeg har selv gået vejen – og vil gerne hjælpe dig med at finde den rigtige vej for dig.

Jeg vil gerne hjælpe og støtte dig til at du finder din balance i hverdag med familie/ arbejde/ senfølger og finder din livsglæde og handlekraft til at leve det liv du gerne vil.

Jeg vil gerne støtte dig og udfordre dig så du udvikler dig og finder ind til den bedste version af dig selv.

Gennem krops- og hjernetræning, rådgivning og samtaler lærer du at forstå din krop og hjernes reaktioner, så du kan handle på dem og tage ansvar for dig selv igen.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 28199060 eller skrive til mig direkte her