Viden, redskaber og øvelser til

sikre skridt til et liv i balance

som introvert 

Er dit barn introvert ?

Er dit barn ofte vellidt, men har svært ved at tro på sig selv ? Føler sig nogle gange anderledes/forkert? Har en rig indre verden og elsker at lade  op alene? Kan bekymre sig nemt og har stort behov for ro og at tingene er, som de plejer ?

Er du introvert ?

Føler du dig nemt drænet af socialt samvær? Bliver du nemt fyldt op og lader op alene?Hader du dealines og andre opfatter dig som stille ? Ser og mærker du detaljer , som andre ikke ser? Måske er du introvert – læs mere her

Test om din barn er introvert

Er du nysgerrig efter at finde ud af om dit barn er introvert ?  Hvis du gerne vil finde ud af det,  så kan du tage denne selvtest. Den kan bruges til at give dig en fornemmelse af, om dit barn er introvert  og i hvor høj grad. 

At være introvert

Savner du viden omkring hvad personligheds- trækket introvert har af kendetegn og vil du gerne have  mere viden om, hvorfor du og dit barn reagerer som i gør, ? Så læs mere om, hvad det vil sige at være introvert her

Introvert/ekstrovert

Er du nysgerrig efter om du selv er mest introvert eller ekstrovert ?  Hvis du gerne vil vide mere om det, så kan du tage denne selvtest. Den kan bruges til at give dig en fornemmelse af, om du er introvert  og i hvor høj grad. 

Blog om at være introvert

Er du nysgerrig efter at vide mere om at være introvert  og hvordan du lærer at håndtere det i hverdagen som en styrke. Få viden, fif og redskaber til at takle livet som introvert – både som barn og voksen.

Hvad siger andre

Her kan du læse mere om hvad andre fortæller om deres forløb hos mig

Min værktøjskasse

Her kan du læse om hvilke behandlingsformer jeg kombinerer i mine forløb.

Hvem er jeg

Her kan du læse

mere om Mette

Hvert forløb er individuelt

Hos mig er der ikke to forløb, der er ens. Det tager udgangspunkt i dig/dit barn, og jeres ressourcer og de udfordringer, du/I har. Sammen finder vi de rigtige strategier , øvelser og redskaber til dit barn /dig, så I finder balancen i  hverdagen igen.

Sådan hjælper jeg dig/jer:

 

  • Du/I får konkrete redskaber og strategier, der letter din/jeres hverdag
  • Gennem massage/kropsterapi oplever du/I en afbalancering af kroppen, forøget energi, samt større afslappethed psykisk som fysisk.
  • Jeg rådgiver dig ud fra min faglige viden og min personlige erfaringer
  • Kognitive eller indlæringsproblemer  trænes udfra med individuelt program

 

Hvert forløb starter med en grundig samtale om dine og dit barns ressourcer, udfordringer, motivation og hvad der er vigtigt for dit barn/jer lige nu og dine mål for fremtiden. Ligeledes undersøges  balance, koordinering og syn. Derudfra finder vi dine/jeres mål og hvordan du/I sikkert når dem.

Sikker mail

Du er altid velkommen til at skrive til mig via sikker mail.