Viden, redskaber og øvelser til

sikre skridt til et liv i balance

som introvert 

Er du introvert ?

Føler du dig nemt drænet af socialt samvær? Bliver du nemt fyldt op og lader op alene?Hader du dealines og andre opfatter dig som stille ? Ser og mærker du detaljer , som andre ikke ser? Måske er du introvert – læs mere her

At være introvert

Savner du viden omkring hvad personligheds- trækket introvert har af kendetegn og vil du gerne have  mere viden om, hvorfor du og dit barn reagerer som i gør, ? Så læs mere om, hvad det vil sige at være introvert her

Introvert/ekstrovert

Er du nysgerrig efter om du selv er mest introvert eller ekstrovert ?  Hvis du gerne vil vide mere om det, så kan du tage denne selvtest. Den kan bruges til at give dig en fornemmelse af, om du er introvert  og i hvor høj grad. 

Blog om at være introvert

Er du nysgerrig efter at vide mere om at være introvert  og hvordan du lærer at håndtere det i hverdagen som en styrke. Få viden, fif og redskaber til at takle livet som introvert – både som barn og voksen.

Min værktøjskasse

Her kan du læse om hvilke behandlingsformer jeg kombinerer i mine forløb.

Hvem er jeg

Her kan du læse

mere om Mette

Hvert forløb er individuelt

Hos mig er der ikke to forløb, der er ens. Det tager udgangspunkt i dig, dine ressourcer og de udfordringer, du har. Sammen finder vi de rigtige strategier , øvelser og redskaber til dig, så du finder balancen i  hverdagen igen.

Sådan hjælper jeg dig:

 

  • Du får konkrete redskaber og strategier, der letter din hverdag
  • Gennem massage/kropsterapi oplever du/I en afbalancering af kroppen, forøget energi, samt større afslappethed psykisk som fysisk.
  • Jeg rådgiver dig ud fra min faglige viden og min personlige erfaringer
  • Kognitive eller indlæringsproblemer  trænes udfra med individuelt program

Sikker mail

Du er altid velkommen til at skrive til mig via sikker mail.