Viden, redskaber og øvelser til sikre skridt til et liv i balance som særligt sensitiv

Få mit gratis nyhedsbrev

Når du tilmelder dig modtager du mini forældrekurset

“Fra overstimulering til tryghed og ro”

Og bare rolig: du kan opsige abonnementet når som helst – men det tror jeg ikke at du gør 😉

Navn:
E-mail:

Er dit barn særligt sensitiv?

Får dit barn nemt ondt i mave/hovedet ? Klager over høje lyde/kraftigt lys? Bryder det sig ikke som store forandringer og trives bedst ved en fast struktur? Føler ting dybt  Bekymrer sig meget ? Føler ofte ting dybt? Kan godt lide sit eget selskab?Så læs mere her:

Er du ung og særligt sensitiv ?

Har du ofte uro i kroppen og føler tankerne kører rundt 24/7? Bekymrer du dig meget? Har du stor brug for tryghed og forudsigelighed? Bliver du nemt påvirket af andres humør? Har du høje forventninger til dig selv og svært ved at tro på du er god nok? Så læs mere her:

Er du særligt sensitiv?

Bliver du nemt overvældet af lys og lyde? Får du nemt dårlig samvittighed og tænker dybt over tingene? Har du et indre liv? Tager du nemt ansvar for den gode stemning? Har du svært ved at sætte grænser og bliver hurtigt fyldt op i samværet med andre? Så læs mere her:

Test særligt sensitive børn

Her kan du undersøge hvor mange af kendetegnene for særligt sensitive, der ligner dit barn? Dette er en selvtest og kan derfor ikke stå alene, men er en god guide til at se om dit barn er sensitivt.

Hvad er særlig sensitivitet ?

Savner du viden omkring, hvad særlig sensitivitet er, hvilke kendetegn trækket har og  hvorfor du eller dit barn reagerer som i gør, så læs mere om hvad særlig sensitivitet er her og hvordan du kan få hjælp

Hvad siger andre

Er du nysgerrig efter hvad andre fortæller om deres forløb hos mig, så kan du lære deres udtalelser her. Det gælder både forløb med børn, unge og voksne, individuelle forløb og holdtræning. Læs med her:

Test særligt sensitive voksne

Her kan du undersøge hvor mange af kendetegnene for særligt sensitive, der ligner dig eller din teeanger.

Blog om særligt sensitivitet 

Mangler du viden og  redskaber til hvordan du kan hjælpe dit barn , din teenager eller dig selv- så få fif og inspiration på min blog 

Min værktøjskasse

Her kan du læse mere om hvilke behandlingsformer jeg tilbyder og hvordan jeg  kombinerer i mit tilgang.

Hvert forløb er individuelt

Hos mig er der ikke to forløb, der er ens. Det tager udgangspunkt i dig og dine ressourcer og udfordringer. Sammen finder vi de rigtige øvelser og redskaber til dig, så du finder balancen i  hverdagen igen.

Sådan hjælper jeg dig:

  • Gennem massage/kropsterapi oplever du/I en afbalancering af kroppen, forøget energi, samt større afslappethed psykisk som fysisk.

  • Du får konkrete redskaber og strategier, der letter din/jeres hverdag

  • Jeg rådgiver dig ud fra min faglige viden og min personlige erfaringer

Hvert forløb starter med en grundig samtale om dine  ressourcer, udfordringer, motivation og hvad der er vigtigt for dig lige nu og i fremtiden. 

Få mit gratis nyhedsbrev

Og bare rolig: du kan opsige abonnementet når som helst – men det tror jeg ikke at du gør 😉

Navn:
E-mail:

Sikker mail

Du er altid velkommen til at skrive til mig via sikker mail.