Er du særligt sensitiv

Bliver du nemt overvældet af lys og lyde? Får du nemt dårlig samvittighed og tænker dybt over tingene? Har du et indre liv? Tager du nemt ansvar for den gode stemning? Har du svært ved at sætte grænser og bliver hurtigt fyldt op i samværet med andre? Så læs mere her:

Er du ung og særligt sensitiv 

Har du ofte uro i kroppen og føler tankerne kører rundt 24/7? Bekymrer du dig meget? Har du stor brug for tryghed og forudsigelighed? Bliver du nemt påvirket af andres humør? Har du høje forventninger til dig selv og svært ved at tro på du er god nok? Så læs mere her:

Hvad er særlig sensitivitet 

Savner du viden omkring, hvad særlig sensitivitet er, hvilke kendetegn trækket har og  hvorfor du eller dit barn reagerer som i gør, så læs mere om hvad særlig sensitivitet er her og hvordan du kan få hjælp

Test særligt sensitive voksne

Her kan du undersøge hvor mange af kendetegnene for særligt sensitive, der ligner dig eller din teeanger.

Blog om særligt sensitivitet 

Mangler du viden og  redskaber til hvordan du kan hjælpe dit barn , din teenager eller dig selv- så få fif og inspiration på min blog 

Min værktøjskasse

Her kan du læse mere om hvilke behandlingsformer jeg tilbyder og hvordan jeg  kombinerer i mit tilgang.

Hvert forløb er individuelt

Hos mig er der ikke to forløb, der er ens. Det tager udgangspunkt i dig og dine ressourcer og udfordringer. Sammen finder vi de rigtige øvelser og redskaber til dig, så du finder balancen i  hverdagen igen.

Sådan hjælper jeg dig:

  • Gennem massage/kropsterapi oplever du/I en afbalancering af kroppen, forøget energi, samt større afslappethed psykisk som fysisk.

  • Du får konkrete redskaber og strategier, der letter din/jeres hverdag

  • Jeg rådgiver dig ud fra min faglige viden og min personlige erfaringer

Få mit gratis nyhedsbrev

Og bare rolig: du kan opsige abonnementet når som helst – men det tror jeg ikke at du gør 😉

Navn:
E-mail:

Sikker mail

Du er altid velkommen til at skrive til mig via sikker mail.