Ro, tryghed og nærvær til hele familien

Få viden, strategier og redskaber til at håndtere hverdagen

Er dit barn særligt sensitivt ?

Hos mig er der ikke to forløb, der er ens. Hvert forløbt er unikt med udgangspunkt i dig, dine ressourcer og de udfordringer, du har. Gennem samtaler, rådgivning og øvelser finder vi de rigtige strategier og redskaber til dig, så du finder balancen i din hverdag igen.

Er dit barn introvert ?

Har du svært ved koncentrere dig, holde fokus og bliver nemt distraheret?  Er det udfordrende at overskue flere ting på en gang og være sammen med mange mennesker?  Føler du dig alene med at have det sådan ? Så er funktionel hjernetræning på hold noget for dig.

Har dit barn sansemotoriske udfordringer ?

Jeg afholder løbende foredrag og workshops for dig, der har haft kræft og dine pårørende. Få mere viden om hvad senfølger er, hvordan de kan påvirke hverdagen og hvad i selv kan gøre for at få mere ro, overskud og nærvær.

Hjernetræning til børn

Læs her mere om hvad andre fortæller, at de har fået ud af de individuelle forløb

Viden om hjerne, krop og sanser

Læs mere om, hvad tidligere deltagere har fået ud af at træne funktionel hjernetræning på hold.

At være forældre til et udfordret barn

Læs mere om hvilke behandlingsformer jeg tilbyder og som jeg kombinerer i mit tilgang.

Andre siger om Mette

Læs her mere om hvad andre fortæller, at de har fået ud af de individuelle forløb

Sådan hjælper jeg dit barn

Læs mere om, hvad tidligere deltagere har fået ud af at træne funktionel hjernetræning på hold.

Blog om særlig senstive og introverte børn

Læs mere om hvilke behandlingsformer jeg tilbyder og som jeg kombinerer i mit tilgang.

Du er altid velkommen til at skrive til mig via sikker mail.

Du skal blot trykke med den grønne knap.

Send en sikker mail