t

Hvad er onlinecoaching?

 

Udgangspunktet i coaching til dig, der  du bedst selv ved, hvad der er godt og rigtigt for dig. Det er derfor dit syn på din hverdag og din opfattelse af det du tænker, føler og gør, der er udgangspunktet for samtalen. Coachingen handler om, at du bliver mere dig selv og ser nye mulighederne i dit liv, i stedet for begrænsningerne
Formålet er at give dig nye måder at tænke og handle på. Du finder frem til de mål og værdier, der er vigtige for dig at arbejde med, og får konkrete redskaber og forslag til, hvad du kan gøre/ændre for at nå disse .

Som din coach motiverer og støtter jeg dig i at være mere dig selv

og at leve det liv, du virkelig ønsker.

Sammen finder vi de rigtige redskaber til, således at du:

  • Får mere energi, overskud og livsglæde
  • Finder frem til hvilke værdier og mål, der er vigtige for dig.
  • Får fokus på de ting der er vigtige for dig og hvordan du handler på dem
  • Lærer at prioritere, skabe struktur og få overblik i hverdagen
  • Ser det positive og få fokus på de små skridt fremad.
  • Ser de problemer du står overfor fra nye vinkler og finde nye løsninger.
  • Får fokus på dine styrker, accepterer dig selv og det du kan og være glad for det

Hvorfor vælge coaching over telefon/Skype:

Denne type coaching rådgivning for dig, der måske bor langt væk, som gerne vil undgå at bruge tid på transport eller hvor det passer bedre ind i din hverdag, fordi du kan tale lige der, hvor du er.

For nogle giver det ligeledes muligheden for at tale mere frit, tænke dybere over tingene og noterer mere undervejs, når man er alene.

Samtalerne foregår som hovedregel indenfor min normale åbningstid. Ofte giver mulighed for hurtigere at få en tid. Dette tilbud er  kun til voksne eller unge, der i forvejen går i min klinik.

Første samtale er altid 60 min, hvor jeg lærer dig at kende og vi sammen finder ud af hvad der er vigtigt for dig at blive afklaret omkring og hvilke redskaber du med fordel kan bruge i din hverdag.Derefter kan vi aftale hvor lang tid du ønsker at vi taler sammen. Dog min. 30 min.

Priser – ser her

Kathrine fortæller om sin oplevelse af sin onlieoaching:

Jeg har haft stor glæde af telefoniske samtaler. Dels giver det en fleksibilitet ift. at prioritere samtalerne, som kan være svært i hverdagen, og som derudover kan være svært, når man i forvejen befinder sig i en presset situation. Dels gav det mig en ro. Jeg kunne sidde hjemme, jeg kunne notere frit, når der var sætninger, følelser eller gode råd der var vigtige at huske sig selv på. Jeg kunne gå lidt rundt og tale frit – noget der nogle gange kan være svært for mig, når svære samtaler skal i gang.
Mette er god til at strukturere samtalen og komme rundt om de vigtige elementer i samtalen – for mig har det kun været positivt at blive coachet telefonisk og jeg er meget tilfreds og glad for udbyttet af vores samtaler

Hvordan foregår det

I samtalerne arbejder vi ud fra et emne, som er vigtigt for dig at få talt om og finde en løsning på. Sammen finder vi ud af hvilke mål, der er vigtige for dig at nå for at få løst det problem du står overfor. Jeg lytter til, hvad du fortæller og stiller undervejs en række spørgsmål. Derved kan jeg hjælpe dig med at få set dine problemer fra flere vinkler og hjælpe dig til at du selv finder de metoder og værktøjer du skal bruge for at du når de mål du gerne vil. Samtalerne tager ofte ml. 1-1½ time. Betaling foregår altid før samtalen starter. Du kan se hvordan du betaler her

Du kan booke din tid her:

Du skal blot kontakte mig på 28199060 eller mette@krabek.com

Du er altid velkommen til at kontakte mig her

Send