Nikolai er 10 år og særligt sensitiv. Når han er sammen med Mette, finder han balancen i sig selv, og får mere overskud til at klare sin hverdag. Nikolai glæder sig altid helt vildt til Mette kommer. For os forældre giver det en ro og en tilfredshed at vide, at vi har fundet en, der kan lade vores søn op, møde ham  præcist møde ham, hvor han er og give ham redskaber som han selv kan bruge til at hjælpe sig selv i sværre situationer. Jeg synes, det var et nederlag ikke selv, at kunne gøre nok for min søn, men med Mettes råd og supervision, vil jeg aldrig igen tøve med at spørge andre tilråds.

Linda, Mor til Nikolai 10 år.

Vi havde en otte-årig søn, der altid klagede over hovedpine, og vi havde klart på fornemmelsen, at det ikke var noget fysisk, der var på færde. Vi fik anbefalet Mette, der var god til at hjælpe særligt sensitive børn. Mødet med Mette var en øjenåbner. Hun har en god fornemmelse for, hvad der hjælper og gav os værktøjer, som vi har gjort god brug af. Mette er blevet en velfungerende ventil for hele familien nu, og vi kan klart anbefale hende til dig, der har brug for at lære at finde roen og skabe struktur på dit familieliv.”

Mette & Kim , forældre til Mads Emil.

Vi er kommet hos Mette i en periode på et halvt år. Vores sensitive datter på 6 år har altid haft nogle sider, som vi har haft svært ved at  at tackle på den rigtige måde. Vi har fået viden og  hjælp til at acceptere og forstå hendes  personlighed og måde at reagere på og hvordan vi kan hjælpe hende, men også hjælpe os selv i de svære situationer.

Mette har været vores “advokat” i forhold til skolen, hvor hun bibragte den faglige viden og forslag til løsninger, så vi ikke “bare” fremstod som nogle emsige forældre, der kun har øje for sit eget barn. Mette bruger sine omgivelser på en god måde, så ikke alt foregår i konsultationen, men lige så vel på i den omliggende natur. Eva mor til Emma på 6 år.

Jeg vil varmt anbefale Mette Krabek, hvis man sidder som forældre og gerne vil forbedre tilværelsen for sit sensitive barn. Hos Mette har jeg lært meget mere om, hvad der foregår inden i mit barn – og ikke mindst mig selv. Jeg får en større forståelse for min drengs adfærd, samt gode råd og redskaber til at skabe ro og gode tydelige rammer. Jeg syntes,  Mette er enormt dygtig til at formidle sin faglige viden og personlige erfaring på en humoristisk, men stadig professionel måde,. Jeg har følt mig “mødt og forstået”, der hvor jeg  som forældre er, uden at man føler sig sat i “den varme stol”. Terapien foregår i skønne og rolige omgivelser, med en terapeut som er hamrende skarp og engageret. Allerede efter min første tid hos Mette, tog jeg meget godt med mig hjem til min søn, hvilket gav resultater fra dag 1.       Mie, mor til  William 5 år.

Jeg kan føle mig helt fyldt op, men efter jeg ikke har været ved Mette – komme ud og få snakket, bliver jeg ligesom renset og tømt ud, så jeg er klar igen. Det er dejligt at have et sted, hvor man kan komme og sige alt, hvad man føler og få bekræftet at jeg ikke er den eneste der føler og tænker som jeg gør – at det faktisk er almindeligt efter at have haft stress. For mig er det et fristed i hverdagen.

Ditte

 

Efter en lang periode med uro og ubalance i min hverdag, søgte jeg råd og støtte hos Mette til forståelse samt mulig årsagsforklaring heraf. Hos Mette har jeg oplevet en høj grad af empati og indlevelse samt lydhørhed. Hos Mette kan der tales frit om tingene. Samtidig formår Mette at give en konstruktiv og faglig feedback. De kombinerede samtaler og øvelser hos Mette har været effektive, idet de har givet mig den ro og balance, som jeg har eftersøgt samt manglet. Derudover har samtalerne hos Mette givet mig en større og samlet forståelse af min egen situation samt medvirket til at udvikle min personlighed.

Charlotte,

Kathrine fortæller om sin oplevelse af sin telefoncoaching:

Jeg har haft stor glæde af telefoniske samtaler. Dels giver det en fleksibilitet ift. at prioritere samtalerne, som kan være svært i hverdagen, og som derudover kan være svært, når man i forvejen befinder sig i en presset situation. Dels gav det mig en ro. Jeg kunne sidde hjemme, jeg kunne notere frit, når der var sætninger, følelser eller gode råd der var vigtige at huske sig selv på. Jeg kunne gå lidt rundt og tale frit – noget der nogle gange kan være svært for mig, når svære samtaler skal i gang.
Mette er god til at strukturere samtalen og komme rundt om de vigtige elementer i samtalen – for mig har det kun været positivt at blive coachet telefonisk og jeg er meget tilfreds og glad for udbyttet af vores samtaler

Hvordan foregår det

I samtalerne arbejder vi ud fra et emne, som er vigtigt for dig at få talt om og finde en løsning på. Sammen finder vi ud af hvilke mål, der er vigtige for dig at nå for at få løst det problem du står overfor. Jeg lytter til, hvad du fortæller og stiller undervejs en række spørgsmål. Derved kan jeg hjælpe dig med at få set dine problemer fra flere vinkler og hjælpe dig til at du selv finder de metoder og værktøjer du skal bruge for at du når de mål du gerne vil. Samtalerne tager ofte ml. 1-1½ time. Betaling foregår altid før samtalen starter. Du kan se hvordan du betaler her

Du er altid velkommen til at kontakte mig på 28199060. 

Du kan booke din tid online her:

 

 

 

Du er altid velkommen til at sende mig en sikker mail  her