Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som du måske har inden du tilmelder dig

Hvem er de andre på holdet?

Deltagerne på holdene er i alle aldre, størrelser og kan noget forskelligt. Der er derfor ingen krav til hvordan du skal se ud eller hvad du skal kunne. Alle kan være med. Fordi Holdene er små kan jeg tilrette øvelserne, så du tilpasse dem til det din krop kan.

 

Hvad skal jeg have på? 

Du skal have tøj på du kan lide at bevæge dig i. Du skal ikke have et bestemt outfitt på. Deltagerne kommer i det de har lyst til.

 

Hvad skal jeg have med?

Du må meget gerne tage en flaske vand med. Jeg har alt udstyr, tæpper og puder. Hvis du er mest tryg ved at tage dit eget tæppe,e pude eller håndklæde med, er du meget velkommen til det.

Måtterne blive gjort rene efter hvert hold.

 

Er det svært at ligge stille i afspændingen? 

At ligge stille i den støttende afspænding i 25-30 min lyder for mange dejligt – og det er for mange også. Men alt efter om din krop er vant til det eller ej og hvordan du har det, kan det være svært,  især i starten. Her kan du opleve, at du bliver urolig (fysisk og mentalt) og utålmodig og har brug for at flytte rundt og bevæge dig. Det er helt normalt. Hvis du oplever, at du bliver urolig undervejs, så hjælper jeg dig med at finde roen i nye stillinger.

 

Lokale

Lokalet ligger på 1. sal i vores stuehus. Der er en bred trappe med gelænder i begge sider, så det er nemt at kommer derop. Wc ligger ligeledes på 1. salen lige ved siden af salen.

 

 

Gør det ondt?

Nej det gør det ikke. Du må gerne kunne mærke at du laver et stræk af en muskel, men det må IKKE gøre ondt. jeg guider altid i at du skal passe på og tage et lille skridt ad gangen.

 

 

Læs mere om mit værdigrundlag og hvordan jeg arbejder her

Hvordan arbejder jeg

Hos mig møder du 

  • Omsorg

  • Ro

  • Tryghed

  • Nærvær

  • Plads til at være dig lige som du er

Hvor parkerer jeg ?

Når du kommer ind af vores indkørsel, kan du parkerer ved siden af den lille hvide garage, omme bagved den eller på parkeringspladsen omme bagved huset. Du er også velkommen til at parkerer på græsset i mellem frugttræerne.

Parkeringen er gratis.

 

Hvor går jeg ind?

Når du kommer, skal du bare gå ind ad hoveddøren og åbne døren, hvorpå der står Yoga og klinik. Så er der lige op ad trappen – også ligger lokalet der.

Udendørssko må du meget gerne lade stå i gangen, resten kan du bare tage med op.

 

Kan jeg klæde om ?

Ja der er mulighed for at klæde om på toilettet. Der drikke mulighed for at steg bad.

Kropsterapi var nyt for mig, men Mette skabte et rum af tillid, tryghed og accept. Hun guidede mig til at mærke efter i kroppen og fik åbnet op for nogle af de udfordringer jeg havde. Jeg er blevet klogere på mig selv og hvordan jeg kan arbejde videre. Jeg glæder mig allerede til næste behandling. Lea.

Hvordan foregår det ?

Hvert forløb starter med en grundig samtale om, hvilke udfordringer du har fysiske, som psykiske. Derefter går vi i gang med at arbejde med din krop. Det kan enten foregå hvor du sidder i en stol eller hvor du ligger på min briks.
Vi arbejder for eksempel  brug af særlige åndedrætsteknikker , ud og afspændingsøvelser,visualiseringer, massage eller andre teknikker, der passer til dig og dine udfordringer. Disse teknikker kombineres med samtale undervejs. Kropsterapien og samtalerne kombineres med vejledning i, hvordan kroppen og psyken fungerer og påvirker hinanden, samt introduktion til ud- og afspændings øvelser, som du med fordel kan lave hjemme.

 

Du kan læse mere om Mette her

Hvor

Behandlingen  foregår  i min klinik i Øksendrup. Den tager cirka 60 min. Du kan også booke 90 min.

Du er altid velkommen til at ringe til mig på 28 19 90 60 for at høre hvordan jeg kan hjælpe dig

Du er altid velkommen til at sende mig en mail. Tryk på blot på en grønne knap.