Hvad er kropsterapeutisk massage ?

 

Et menneskes problemer kan både komme til udtryk i form af fysiske og psykiske tegn/symptomer. Vores fysik og psyke hænger sammen. Fysiske problemer kan vise sig ved psykiske reaktioner og psykiske udfordringer kan give sig udslag i forskellige fysiske symptomer. Et eksempel kan være, at spændinger i nakke og hovedpine kan være en reaktion på, at du har stress og for meget ansvar på arbejde. For børns vedkommende kan mavepine være et tegn på, at barnet ikke trives f.eks. i skolen og kan føle sig anderledes.

 

Kropsterapeutisk massage er en dybdegående massageform, som kombinerer teknikker fra både massage og kropterapi. Det er en afspændende og opbyggende massageform, som tager udgangspunkt i de symptomer/udfordringer du har. Gennem massagen vil du kunne mærke en afbalancering af kroppen, forøget energi og velvære, samt større afslappethed psykisk som fysisk.

Massagen giver dig mulighed for at geare helt ned,slippe tankerne og mærke dig selv.

 

 Derfor kan kropsterapeutisk massage hjælper dig med at :

  • Du slipper dine spændinger i kroppen og slapper af.
  • Du slipper dine psykiske blokeringer og få større indre ro.
  • Du får indsigt i hvordan din krop og psyke påvirker hinanden
  • Du lærer at mærke dine egne behov/ dine grænser og sige handle ud fra dem.
  • Du lærer at stole på din krop og dens signaler og sige fra på en konstruktiv måde
  • Du får en overskuelig og lettere hverdag
  • Du lærer at prioritere din tid/ressourcer og acceptere det du kan lige nu
  • Du bliver bedre til at koncentrere dig og overskue flere ting ad gangen
  • Du får fokus på de ting, der er vigtige for dig og hvordan du konkret handler på dem

Efter en lang periode med uro og ubalance i min hverdag, søgte jeg råd og støtte hos Mette til forståelse samt mulig årsagsforklaring heraf. Hos Mette har jeg oplevet en høj grad af empati og indlevelse samt lydhørhed.  Hun kombinerer kropterapeutisk massage med samtaler og øvelser, – det er effektivt, idet de har givet mig den ro og balance, som jeg har eftersøgt samt manglet. Charlotte

Hvordan foregår det ?

Hvert forløb starter med en grundig samtale om hvilke udfordringer du har fysiske, som psykiske. Jeg undersøger de steder du har gener og derudfra planlægges forløbet.

Massagen,kropsterapien og samtalerne kombineres med vejledning i, hvordan kroppen og psyken fungerer, samt introduktion til øvelser, udspænding og afspænding, som du med fordel kan lave hjemme.  Det er individuelt hvor mange behandlinger, du skal have.

Jeg anbefaler ofte minimum 3-4 gange med korte mellemrum og derefter opfølgende behandlinger for at sikre en forsat god og positiv udvikling, såvel fysisk som psykisk.

Læs mere om Mette her

Hvor

Behandlingen  foregår  i min klinik i Øksendrup på Østfyn. De tager ofte ml. 1-1 1/2 time.

Du er altid velkommen til at ringe til mig på 28 19 90 60.

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig her

Du er altid velkommen til at sende mig en mail. Du skal blot trykke på den grønne knap,