Efter en periode med uro og stress både privat og på arbejde, valgte jeg at søge hjælp ved Mette. Her oplever jeg en høj grad af empati, indlevelse samt lydhørhed. Vi taler frit om de ting, der er svære og samtidig formår Mette at give en konstruktiv og faglig feedback. De kombinerede samtaler, kropsbehandlinger og øvelser giver mig ro i hoved og krop. Derudover har behandlingerne hos Mette givet mig en større indsigt   og forståelse af min egen situation og hvilke ting jeg skal gøre anderledes i min hverdag.

Marianne

Efter en lang periode med uro og ubalance i min hverdag, søgte jeg råd og støtte hos Mette til forståelse samt mulig årsagsforklaring heraf. Hos Mette har jeg oplevet en høj grad af empati og indlevelse samt lydhørhed. Hos Mette kan der tales frit om tingene. Samtidig formår Mette at give en konstruktiv og faglig feedback. De kombinerede samtaler og øvelser hos Mette har været effektive, idet de har givet mig den ro og balance, som jeg har eftersøgt samt manglet. Derudover har behandlingerne hos Mette givet mig en større og samlet forståelse af min egen situation,samt medvirket til at udvikle min personlighed.

Charlotte

Kropsterapien har hjulpet mig ved at lære min krop at kende igen og få tillid til den efter en længere varende stress periode.  Det er blevet nemmere at mærke hvornår jeg ikke kan mere og sige fra, uden jeg føler mig forkert eller svag. Øvelserne giver mig ro derhjemme og på arbejde. Tine.

Jeg kan føle mig helt fyldt op når jeg er stresset.  Men efter jeg ikke har været ved Mette – komme ud og få snakket, bliver jeg ligesom renset og tømt ud – både fysisk og mentalt.

Det er dejligt at have et sted, hvor man kan komme og sige alt, hvad man føler og få bekræfte,t at jeg ikke er den eneste der føler og tænker som jeg gør – at det faktisk er almindeligt efter at have haft stress. For mig er det et fristed i hverdagen.

Ditte

 

Kropsterapi var nyt for mig, men Mette skabte et rum af tillid, tryghed og accept. Hun guidede mig til at mærke efter i kroppen og fik åbnet op for nogle af de udfordringer jeg havde ifm med min stressperiode. Gennem samtalerne og kropsterapien er jeg blevet klogere på mig selv og hvordan jeg kan arbejde videre. Jeg glæder mig allerede til næste behandling. Lea.

“Tak for den ro du giver mig, når det hele er kaos – det hjælper mig på rette kurs igen – massagen hos dig er et fast holdepunkt for mig  Sanne

Metts kombi af samtaler, kropsbehandling og øvelser har for meget været en kæmpe hjæp til, at få mere ro i hele min krop.

Jeg har mærket, at den har hjulpet mig af med de smerterne jeg havde i min nakke/skuldre inden terapien.

Gennem min træning og samtaler ved Mette har jeg fået gode redskaber til at få styr på mine tanker og bekymringer. Jeg får hver gang sorteret og finder frem til hvad der er vigtigt for mig lige nu. Jeg har lært at bruge pyt knappen og acceptere det jeg kan efter jeg har været syg.

Jeg møder nærvær, empati og forståelse – jeg tør at vise hvem jeg er. – både det jeg kan og ikke kan.

Jeg har lært små redskaber til hvordan jeg kan finde en god balance i min hverdag med pauser og ting jeg kan lide og lave.

Birthe 50 å

Du kan læse mere om stress og hvordan jeg kan hjælpe dig her

Sikker mail

Du er altid velkommen til at skrive til mig via sikker mail.