Andre siger


Velkommen til

Ergo- og kropsterapeut

Kinesiolog & Funktionel hjernetræner

Mette Krabek


Andre siger

        

       Efter langvarig stress fik jeg gennem en kollega fat i Mette. Hun har fået mig til at kunne trække vejret igen.
       Fået mig til at mærke efter og finde styrke til at finde mine grænser og sige fra.

       For første gang i flere år, kan jeg sige højt at jeg er god nok som Pernille.

       Mette hjalp mig med at finde ud af hvem Pernille var.

       PernilleJeg kan føle mig helt fyldt op, men efter jeg ikke har været ved Mette - komme ud og få snakket, bliver jeg ligesom renset og tømt ud, så jeg er klar igen. Det er dejligt at have et sted, hvor man kan komme og sige alt, hvad man føler og få bekræftet at jeg ikke er den eneste der føler og tænker som jeg gør. For mig er det et fristed i hverdagen.

Ester.Jeg syntes det er fedt, hvordan jeg gennem samtalerne selv finder mange af svarene på mine spørgsmål og tanker. Jeg finder ud af, hvad det er der egentlig sker og hvorfor jeg reagerer, som jeg gør. Jeg er blevet mere selvsikker, både på mig selv og min plads ift.andre. Jeg har lært at acceptere, at det er helt i orden at være mig.

Gitte.
Mette er enormt dygtig til at formidle sin faglige viden og personlige erfaring på en humoristisk, men stadig professionel måde,. Jeg har følt mig "mødt og forstået", der hvor jeg , uden at man føler sig sat i "den varme stol". Terapien foregår i skønne og rolige omgivelser, med en terapeut som er hamrende skarp og engageret. Allerede efter min første tid hos Mette, tog jeg meget godt med mig hjem, hvilket gav resultater fra 1. dag   

MieEfter en lang periode med uro og ubalance i min hverdag, søgte jeg råd og støtte hos Mette til forståelse samt mulig årsagsforklaring heraf. Hos Mette har jeg oplevet en høj grad af empati og indlevelse samt lydhørhed. Her kan der tales frit om tingene. Samtidig formår Mette at give en konstruktiv og faglig feedback. De kombinerede samtaler, kropsterapi og øvelser har været effektive, idet de har givet mig den ro og balance, som jeg har eftersøgt samt manglet. Derudover har denne kombination givet mig en større og samlet forståelse af min egen situation samt medvirket til at udvikle min personlighed.

Charlotte.                                         
Mette Krabek

         Ergo- og kropsterapeut, coach & funktionel hjernetræner.

Anhof Allé 18, 5853 Ørbæk

tlf: 28 19 90 60

mette@krabek.com

www.mettekrabek.comCopyright © 2019 Mette Krabek. Alle rettigheder reserveret