Kender du til

 • Du er stresset og ofte kun tilstede i dit hoved
 • Du har uro i hoved og krop
 • Du har ofte hovedpine, ondt i maven og spændinger i nakke/ryg
 • Du har smerter, som påvirker din hverdag for meget
 • Du har svært ved at mærke og forstå din krop og dens behov og grænser
 • Du ved ikke hvordan du skal handle på kroppens signaler
 • Du reagerer voldsomt på situationer uden at kende årsagen
 • Du vil gerne arbejde med dine udfordringer på en anden måde end samtaler

 

Er du nysgerrig efter hvordan kropsterapi kan hjælpe dig,

så læs videre her på siden.

Kropsterapien har hjulpet mig ved at lære min krop at kende igen og få tillid til den efter en længere varende stress periode.  Det er blevet nemmere at mærke hvornår jeg ikke kan mere og sige fra, uden jeg føler mig forkert eller svag. Øvelserne giver mig ro derhjemme og på arbejde. Tine.

.

Hvad er kropsterapi ved mig?

For mig er kropsterapi meget kort terapi for kroppen. Jeg tager udgangspunkt i dig og arbejder holistisk dvs. at jeg ser dig som et helt menneske, fordi jeg tror på, at alt hænger sammenkog påvirker hinanden

Jeg tror på kroppen husker alle de ting vi oplever og erfarer gennem livet – både de gode og de dårligt.

Kropterapien kan hjælpe din krop og psyke med at give slip på dårlige oplevelser, stress og smerter og dermed hjælpe krop og sind til at restituere og finde en for dig god balance igen.

 

Læs mere om mit værdigrundlag og hvordan jeg arbejder her

Hvordan arbejder jeg

Hos mig møder du 

 • Omsorg
 • Ro
 • Tryghed
 • Nærvær
 • Plads til at være dig lige som du er

Hvad kan kropsterapi hjælpe dig med:

 

Gennem kropsterapeutisk vurdering, behandling og vejledning kan du lære metoder og værktøjer til:

•At komme fra hovedet og ned og mærke din krop – dens behov og grænser

•At løsne spændinger og smerter og få mere ro og afslappethed

•Hvordan dine fysiske problemer kan hænge sammen med hvordan du har det.

•At lære at lytte til din krops signaler og til hvordan den reagerer, når du f.eks. får nok og lukker af.

•At du får indsigt i hvordan din krop og psyke påvirker hinanden.

•At lære at mærke og anerkende dine behov og grænser og finde ud af hvordan du handler på dem

•At få mere overskud og energi i din hverdag

•At lære at stole på din krop

•At mærke hvad du har lyst til og hvad du kan gøre ved det.

•At få redskaber til hvordan du kan give dig selv ro i pressede situationer

Kropsterapi var nyt for mig, men Mette skabte et rum af tillid, tryghed og accept. Hun guidede mig til at mærke efter i kroppen og fik åbnet op for nogle af de udfordringer jeg havde. Jeg er blevet klogere på mig selv og hvordan jeg kan arbejde videre. Jeg glæder mig allerede til næste behandling. Lea.

Hvordan foregår det ?

Hvert forløb starter med en grundig samtale om, hvilke udfordringer du har fysiske, som psykiske. Derefter går vi i gang med at arbejde med din krop. Det kan enten foregå hvor du sidder i en stol eller hvor du ligger på min briks.
Vi arbejder for eksempel  brug af særlige åndedrætsteknikker , ud og afspændingsøvelser,visualiseringer, massage eller andre teknikker, der passer til dig og dine udfordringer. Disse teknikker kombineres med samtale undervejs. Kropsterapien og samtalerne kombineres med vejledning i, hvordan kroppen og psyken fungerer og påvirker hinanden, samt introduktion til ud- og afspændings øvelser, som du med fordel kan lave hjemme.

 

Det er individuelt, hvor mange behandlinger, du skal have. Jeg anbefaler ofte minimum 3-4 gange med korte mellemrum og derefter opfølgende behandlinger for at sikre en forsat god og positiv udvikling, såvel fysisk som psykisk.

Du kan læse mere om Mette her

Hvor

Behandlingen  foregår  i min klinik i Øksendrup. Den tager ofte ml. 1-1½ time.

Du er altid velkommen til at ringe til mig på 28 19 90 60 for at høre hvordan jeg kan hjælpe dig

Du er altid velkommen til at sende mig en mail. Tryk på blot på en grønne knap.