Massage


Velkommen til

Ergo- og kropsterapeut

Kinesiolog & Funktionel hjernetræner

Mette Krabek


Du kan skrive direkte til mig her

 
 
 
 

Massage hjælper dig med:

  • Nedsætte stress og uro i kroppen.
  • Slippe muskelspændinger og myoser i hele kroppen.
  • Slippe/nedsætter smerter.
  • Spændingsrelateret hovedpine.
  • Mavepine.
  • Styrke immunforsvaret.
  • At lære og mærke din krops signaler og tro på dem.
  • At lære og mærke dine egne behov og handle på dem.
  • At sætte grænser både for dig selv og dine omgivelser.


Hvad er massage  ?

Dybdegående massage er en afspændende og opbyggende massageform. Massagen tager udgangspunkt i et menneskes problemer både kan komme til udtryk i form af fysiske og psykiske tegn/symptomer. Massagen er derved med til at skabe en helhedsfornemmelse af din krop og en sammenhæng mellem det fysiske og psykiske.


Massagen medvirker til, at du lærer at slappe af, således at din krops stressniveau falder. Når en muskel masseres smidiggøres de spændte muskelfibre, som kan lukke af for blodomløbet til musklen. Dermed løsnes der op for spændingerne i musklerne og blodgennemstrømningen øges. Musklen kommer derved af med de ophobede affaldsstoffer og dens iltoptagelse bedres. På denne måde fjernes spændingerne lidt efter lidt. Gennem massagen vil du kunne mærke en afbalancering af kroppen, forøget energi og velvære, samt større afslappethed psykisk som fysisk.
Hvordan foregår det ?

Hvert forløb starter med en samtale om, hvilke udfordringer du har fysiske og evt. psykiske. Jeg undersøger de steder du har gener og der udfra planlægges massageforløbet. Ofte kombineres massagen med vejledning i hvordan  af kroppen  og psyken fungerer, samt introduktion til øvelser , udspæning og afslapning, som du med fordel kan lave hjemme. Under massagen taler vi ofte om,  hvordan du med fordel kan ændre de eventuelle vaner fx på arbejde eller hjemme, som kan give dig generne. 

Det er individuelt hvor mange behandlinger, du skal have. Jeg anbefaler ofte minimum 2-3 gange med korte mellemrum og derefter opfølgende behandlinger for at sikre en forsat god og positiv udvikling, såvel fysisk som psykisk.Du er altid velkommen til at kontakte mig på 28199160 for at høre, hvordan jeg kan hjælp dig.


Er du introvert voksen - læs tips til hverdagen her

Mette Krabek

         Ergo- og kropsterapeut, coach & funktionel hjernetræner.

Anhof Allé 18, 5853 Ørbæk

tlf: 28 19 90 60

mette@krabek.com

www.mettekrabek.comCopyright © 2019 Mette Krabek. Alle rettigheder reserveret