Dette hold er for dig, der er/har været sygemeldt i længere tid med f.eks. stress, kræft, piskesmæld, depression eller anden sygdom. Du oplever, at din hjerne er udfordret og har måske været det igennem længere tid.

Oplever du at:

• Du har svært ved at huske
• Din koncentration er nedsat
• Du bliver nemt distraheret og har svært ved at holde fokus, på det du laver
• Du har svært ved at overskue flere opgaver samtidig og bruger energi på at skifte    imellem dem
• Du er langsommere f.eks. til at tage beslutninger
• Du føler dig ikke mental skarp som du plejer, som om du er ”mentalt tåget”
• Du har problemer med at indlære nye ting
• Du har svært ved at problemløse

 

Fysiske og sociale udfordringer

Du kan derudover opleve at:

• Din lyst og dit overskud til at være sammen med andre mennesker er lille
• Du er er usikker på dig selv og på de mennesker, du er sammen med i sociale sammenhænge
• Du har svært ved at sove/ falde i søvn, selvom du er træt
• Du har en følelse af at være træt og uoplagt
• Du har svært ved at orientere dig i større rum og sammenhænge

Få hjælp til at træne din hjerne af ergoterapeut og funktionel hjernetræner

Mette Krabek

Vidste du at du ikke behøver have det sådan? Pga. sygdom er din hjerne kommet ud af form. Du kan faktisk genoptræne din hjerne igen. Funktionel hjernetræning er som at gå styrketræningslokalet og træne hjernen, ligesom du kan genoptræne et knæ efter en operation. Det er specialiseret træning af hjernens fokus og opmærksomhed, samt dens evne til at udføre sine opgaver.

Gennem dette 12 ugers træningsforløb træner du hjernens form og styrker dit mentale fundament. Ligeledes får du gennem oplæg og fælles snakke på holdet viden om, hvordan din hjerne fungerer og indsigt i dine egne mentale strategier, når du møder udfordringer i din hverdag. Du får inspiration til hvordan du kan overføre træningen til de ting, du laver i hverdagen.

Træningen er bygget op af forskellige øvelser og udfordringer, som er altid tilpasset dig og dine behov.

I takt med at du lykkes i de sjove og udfordrende øvelser genfinder du din energi og tro på dig selv. Du bliver bedre til at kontrollere din opmærksomhed og selv bestemme, hvilke tanker og følelser, der skal optage din mentale kapacitet. Du oplever at flytte dig selv og bliver stærkere både individuelt og i samspillet med de øvrige deltagere.

Alle kan deltage. Det kræver igen forudsætninger at starte på holdet ud over din lyst og motivation til at udfordre dig selv i små sikre skridt.

Det er et lille hold med max 10 deltagere, hvilket giver mulighed for individuel sparring undervejs i øvelserne.

Du har mulighed for at se din egen udvikling gennem forløbet, målt på 18 udsagn. Disse tilsendes til dig via mail før holdet starter og efter holdet slutter

Informationsmøde om funktionel hjernetræning:

Er du interesseret i at høre mere om i Funktionel hjernetræning og få en smagsprøve på hvad træningen går ud på,  er du velkommen til informationsmøde

Nyborg d. 134/8 kl. 19-20.15 på Nymarksvej 51, Nyborg

Højby d.  17/8 kl. 10-11.30 på Nr. Lyndelsevej 4H, Højby

Tilmelding nødvendig til mette@krabek.com/sms til 28199060.

 

Hvis du ikke kan vente, er du altid velkommen til at kontakte Mette på mette@krabek.com eller 28199060 og høre om, hvordan funktionel hjernetræning kan hjælpe dig.

Tilbud før holdstart

Du får større udbytte af træningen, hvis du inden holdstart får en individuel samtale, hvor vi taler om, hvad du gerne vil have du af træningen og hvad træningen går ud på. I samtalen er der ligeledes fokus på, hvordan du plejer at gøre, når du møder nye udfordringer og når tingene bliver svære. Jeg laver nogle enkle test af dit syn og balance og giver dig vejledning i hvordan du kan fortsætte træningen derhjemme i de ting, du allerede gør. Varighed 60 min., pris 495 kr. Dette er ekstra tilbud, ikke et krav for at deltage på holdet.

Du kan læse mere om Mette her

Sådan hjælper jeg også hjælpe dig :

  • Støttende og udviklende samtaler med fokus på din situation
  • Gennem massage/kropsterapi oplever du en afbalancering af kroppen, forøget energi, samt større afslappethed psykisk som fysisk.
  • Du får konkrete redskaber og strategier, der letter din hverdag
  • Kognitive følger genoptrænes individuelt eller på hold gennem hjernetræning
  • Jeg rådgiver dig ud fra min faglige viden og min personlige erfaringer

 

Dit forløb er individuelt og starter med en grundig samtale om dine ressourcer,
udfordringer, motivation og hvad der er vigtigt for dig lige nu og dine mål for fremtiden.
Ligeledes undersøges din balance, koordinering og syn. Derudfra finder vi dine mål
og hvordan du sikkert når dem.

Hvor

Samtalerne foregår enten i min klinik i Øksendrup eller via telefon/Skype. Samtalerne tager ofte ml. 1-1½ time. Jeg kommer gerne til dig mod ekstra betaling. Se priser her

 

Du kan booke din tid online her:

 

Du er altid velkommen til at ringe til mig på 28 19 90 60. Jeg giver gerne 30 minutters gratis rådgivning til dig, jeg ikke har talt med før.

 

Det gør du blot ved at trykke på knappen herunder:

Du er altid velkommen til at kontakte mig her

Send

Bekymringer

Har du mange bekymringer?   Mange der har haft stress kan bekymrer sig meget – nogle gange for meget. Det kan være om fortiden fx. om hvad der skete i går og hvad man burde have gjort anderledes. Eller om fremtiden; fx hvad der skal ske i morgen, hvad der kan gå galt og hvad…

Read more

Hvad er hjernetræthed- stress?

HVAD ER HJERNETRÆTHED? I forbindelse med længerevarende stress, kan en af udfordringerne være, at du oplever anden type af træthed, som du aldrig før har prøvet.   Trætheden kan pludselig overvælde én, og ofte uden forudgående varsel. Nogle beskriver det som at gå ind i en mur. Pludselig kan man slet ikke overskue den situation,…

Read more